Stil de viata sanatos

Perioada: 17 octombrie – 7 noiembrie 2018 (4 întâlniri)

Categorie: curs teoretic saptamanal cu durata de 2 ore/ curs, intre orele 18:30 – 20:30
Partener: Asociația Dieteticienilor și Nutriționiștilor din România – ROADN
Lector: Camelia Olteanu
Locatie: sediul firmei AlbAlb (str. Șerban Petrescu nr. 1, sector 1, București – in spatele Pietei Dorobanti)

Întrebări? Sună-ne la 0756066301.

Descriere

Vrei să fii sănătos si plin de energie? Schimbă-ți stilul de viață!

Află care sunt componentele unui stil de viață sănătos, care sunt recomandările nutriționiștilor în privința alimentelor și ce putem face în lupta cu excesului ponderal.

După curs, nu iți rămâne decât să fii mai conștient de stilul tău de viață și să iei deciziile corecte pentru a te bucura din plin de sănătatea ta!

 

Programa

Cele patru întâlniri te vor ajuta să îți creezi o bază informațională despre ce e nevoie pentru a duce un stil de viață sănătos. Desființăm mituri existente și oferim în schimb informații bazate pe știință.

În prima întâlnire vom discuta despre rolul fiecărei componente ce contribuie la adoptarea și menținerea pe termen lung a unui stil de viață sănătos: alimentația, mișcarea, hidratarea, somnul. Apoi, in a doua intalnire analizăm alegerea alimentelor, ce produse ar fi bine să cumpărăm din supermarket sau din piață, cum putem rezista tentațiilor, ce grupe de alimente nu ar trebui să lipsească din alimentația zilnică, ce alimente ne furnizează cele mai multe substanțe nutritive și cu un conținut caloric adecvat. A treia întâlnire este dedicată miturilor și adevărurilor despre alimente. Suntem înconjuați de mituri, unele care ne pot pune sănătatea în pericol și altele inofensive, dar care au intrat în conștiința publicului ca adevăruri științifice. În ultima intalnire, discutăm despre excesul ponderal, care sunt cauzele îngrășării, măsurile care se pot lua pentru scăderea în greutatea, alegerea unei diete potrivite și menținerea unei greutăți fără fluctuații considerabile.

Calendar

17 oct:Componentele stilului de viață sănătos

24 oct: Alegerea alimentelor

31 oct:Mituri și adevăruri despre alimente

7 nov: Excesul ponderal

Lector: Camelia Olteanu

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie București, specializarea Nutriție și Dietetică, Camelia Olteanu a înființat în 2007 Asociația Dieteticienilor și Nutriționiștilor din România – ROADN, a cărei președinte este.

Pe lângă actvitatea de nutriționist dietetician desfășurată în cabinetul propriu, a avut colaborări profesionale cu școli, grădinițe și firme, printre care: Oriflame România (cursuri, conferințe, training-uri), Mega Image (consultații nutriție pentru angajați), Unison EC (cursuri de nutriție), Bio Aquafish (colaborare pentru realizarea unei cărți pentru copii), Grădinița “Le Jardin des enfants”, Grădinița “Albă ca zăpada”, Grădinița “Tunari”, Liceul sportiv București.

Este frecvent invitată în emisiunile unor posturi de televiziune și scrie articole referitoare la nutriție și stil de viață sănătos.

Informatii inscriere

Organizarea cursului

Cursul este organizat de Asociația Dieteticienilor și Nutriționiștilor din România – ROADN, susținut de nutriționist dietetician Camelia Olteanu și găzduit în spațiul firmei AlbAlb.  Procesul de înregistrare la curs este operat de AlbAlb. Cursul este format din 4 întâlniri, ce au loc săptămânal, între orele 18:30 – 20:30. Cursul se desfășoară în limba română.

Înscrierea

Rezervarea locului la curs este condiționată de plata integrală a taxei de curs. Taxa de curs se poate plăti online cu cardul.

Locurile la curs sunt limitate. Pentru organizarea cursului este necesară înregistrarea unui număr minim de 10 participanți.

Prețul

Prețul afișat este final și nu include TVA. AlbAlb este companie neplătitoare de TVA. Plățile se efectuează în RON, la suma afișată în RON, indiferent de valuta selectată de cumpărător.

Pret total: 360,00 lei

Retragerea

În situația în care nu mai poți participa la un curs la care te-ai înscris, trebuie să anunți retragerea cu minim 10 zile lucrătoare înainte de începerea cursului pentru a beneficia de returnarea taxei de curs. În cazul în care retragerea se face după această dată, indiferent dacă respectivul curs a început sau nu, suma aferentă taxei de curs nu se returnează.

 

 

 

Comentarii